Connect with us

Лайф или жизнь

Никол Станкулова се омъжи тайно, разкриха синоптичката по сменената фамилия

Published

on

Никол Станкулова вече официално се казва Никол Николева Минева. Красавицата е взела фамилията на мъжа си Теодор. Това се е случило преди година – в началото на юли 2022 г., пише в. „Уикенд”. Най-вероятно сватбата се е състояла през юни, като не е ясно дали е била малка и тайна, или само подпис.

Преди време вестникът писа, че синоптичката се подвизава с брачна халка, но Никол нито потвърди, нито отрече новината ни. Смяната на личната й карта доказва, че съмненията ни за тайна сватба са били верни.

Станкулова и половинката й Теодор, син на собственика на Първа инвестиционна банка Цеко Минев, са заедно от около 9 години. През 2018 г. синоптичката на Нова тв роди малката Теа, която е кръстена на татко си. Второто отроче на сем. Миневи се появи на бял свят на 24 октомври, но майката обяви радостната новина на следващия ден. Тя пази всичко около децата си в тайна, защото смята, че щастието обича тишината. Връзката си с милионерския наследник Теодор също избягва да демонстрира, за да не предизвиква завист и уроки. 35-годишната синоптичка е по-голяма от Теодор с 2 години, но това не я притеснява.

Никол и Теодор са заедно от около 9 години

Младото семейство е узаконило връзката си, след като се появиха и двете им дъщери. Те искали да са законно семейство, каквото вече са от година.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени