Connect with us

Лайф или жизнь

Изловиха Пламен с пържолите: Селянинът обсипа със стотачки фолк-иконата Райна

Published

on

Новата интернет сензация Пламен с пържолите продължава да събира фенове. В пореден клип се вижда как нашенецът хвърля пачки по известна поп-фолк фурия. 

Той се превърна в сензация със свой клип, на който плаща 650 лева за три пържоли от американски рибай стек в ресторант във Варна.

Почти няма безучастни към казуса – едни се подиграват на въпросния Пламен, други хейтят ресторанта, а КЗП се намеси и размаха пръст на заведението, че подвеждали клиентите си непочтено.

Със сигурност обаче Пламен е човек, който си угажда. Освен супер кичозната къща в бароков стил, пред която той снима луксозна лимузина, се прочу и с друго изпълнение.

Появи се изпратен интересен клип, в който се вижда как той хвърля пачки по фолкпевицата Райна, а тя му пее на ушенце.

Това видео наподобява едно друго – на легендарния кмет на Галиче Ценко Чоков, който се похвали от покупката на нова кола преди години и след обществената реакция незабавно започна щателна проверка, довела до отстраняването му от длъжност и негов арест заради длъжностни престъпления и обвинения за побой.

Настоящият герой със сигурност не му отстъпва и по пародийност, и по начин на живот, коментира Novini.bg.

Пламен твърди, че работи в Нидерландия, но не казва какво точно, а мнозина призоваха НАП да направи проверка на доходите му, тъй като очевидно разполага с доста средства и не е ясно дали плаща данъци и с какво всъщност си изкарва прехраната. Самият той се кълне, че не вършел нищо незаконно.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени