Connect with us

Лайф или жизнь

Крими-държанката Глория ревна: Повече не мога да търпя България! Маха се в имение за 800 000 евро

Published

on

Бивата мутренска държанка Глория обяви, че няма връщане назад. Певицата, минала през леглата на не един и два криминални боса, ревна, че е разочарована от ставащото в България. Фолк-ветеранката е възмутена от злобата и агресията на обществото, както от властимащите.

Въпреки че нейното семейство е много добре материално, изпълнителката е убедена, че средата е важна и влияе на бита.

„В нашата страна нещата не се случват. Не искам повече да търпя! Има закони, които не се спазват. Властимащите се гаврят и ни правят на глупаци“, възмутена е Глория.

Чалгарката смята, че заради настоящата ситуация в страната ни не вижда смисъл да остава. Сигурна е, че новото място, където възнамерява да се премести, ще й предложи по-добри условия на живот, пише kliuki.bg. Глория не обяви къде има намерение да емигрира, само загадъчно сподели, че за четири часа отново ще е в столицата.

Според запознати изпълнителката ще емигрира в съседната страна Гърция. Там Глория се е сдобила с луксозното имение на първия ръкав на Халкидики за 800 000 евро, което ще изплаща с години. Къщата е с изглед към морето, има и собствен басейн. Не е ясно дали ще отпраши за там с по-младия си приятел.

Continue Reading
Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени