Connect with us

Нюзрум

МВР на Рашков иска да изкара, че Денди е направил няколко опита за самоубийство един след друг, не бил бит

Published

on

МВР работи по версия, че не е имало опит за убийство срещу Денди. Разследването водело към заключения, че той е бил солидно почерпен с алкохол, падал няколко пъти докато стигне до дома си, както и вътре в жилището.

Вече 5 дни продължава разследването по мистериозния случай, след като приятелят на писателя го намери в безпомощно състояние в жилището му на ул. „Иван Рилски“. Досега нямало данни Денди да е бил пребит, нито ограбен, но работата по тази версия продължавала.

В петък от прокуратурата съобщиха, че се разследва опит за убийство на ексцентричния светски лъв. Разпитани са всички, с които Денди е контактувал, момчето, което го е намерило в дома му, прегледани са записи от камери в центъра на София, където Милчев живее. Апартаментът на Денди е бил заключен когато приятелят му се е прибрал в 2 ч. след полунощ в петък.

„Надявам се, че полицията не стои със скръстени ръце относно случаят Любомир Милчев – Денди! Опит за зверско убийство в центъра на столица имаща претенции да е Европейска! Опит за убийство на един писател, интелектуалец, чувствителен и умен мъж! Опит за убийство на ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО! Душата на този Човек в момента се лута между горната и долната земя! Дали ще иска да се върне в нашият свят където трябва да има Възмездие за чудовищата!??? Надявам се Българската Полиция в лицето на разследващите да осъзнават това! Дендучи дръж се и се върни миличък! Чакаме те!“, написа в социалните мрежи Настася Филиповна.  

Най-четени