Connect with us

Fake Harvard

Лорер с първи коментар за скандала със Събев, ще подава ли оставка

Published

on

Даниел Лорер отговори на бившия транспортен министър Николай Събев, който разбуни „Продължаваме промяната“, искайки оставките на Лорер и Асен Василев.

Силният човек в ПП определи като „удобни манипулации“ слуховете за разцепление в „Продължаване промяната“. Пред ТВ Евроком той коментира исканата му оставка от страна на съпартиеца му Събев и заяви, че „няма такова нещо“.

Припомняме, че след огласяването на изборните резултати Събев написа във Фейсбук: „Ако са почтени, Асен Василев, Даниел Лорер и групата им трябва незабавно да си подадат оставките и да напуснат ПП“

„ГЕРБ си говорят каквото си искат, това е тяхно право. Ние също ще споделим, но все още не сме готови с решенията“, коментира Лорер, по повод подадената от ГЕРБ преди изборите ръка за евентуална коалиция.

Advertisement

„Не знам дали са останали  евроатлантици в България, но има няколко ключови неща, които трябва да бъдат извършени. Да заработи правосъдието, за да се отключат и Еврозоната и Шенген, да има инвестиции, овладеем инфлацията“, посочи още Лорер.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени