Connect with us

Демос

Пловдив в шок: 20-годишен младеж се самоуби с нож в сърцето! Майка му пък се хвърлила от 7-ия етаж

Published

on

Страшна трагедия потресе близките на 20-годишния студент от Пловдив Валентин Белев, който навръх рождения си ден вчера е сложил край на живота си.

Пробол се е няколко пъти с нож, като фатален е бил ударът в сърцето, потвърдиха за „24 часа“ от пловдивската полиция.

Валентин учи право в Нов български университет и все още не е ясна причината да прибегне до фаталния избор. Той е син на д-р Галина Арабаджиева, която също сложи край на живота си на 27 февруари 2019 г. Според колегите й изпаднала в тежко психическо разстройство и се хвърлила от 7-ия етаж.

Сега подобен път избрал и синът й, но незнайно защо. Една от версиите е, че приел много драматично смъртта на майка си и не  успял през тези три години да я преодолее.

Баща му също е лекар и работи в престижна пловдивска болница. Той е буквално съкрушен, твърдят колегите му.
Сигналът за намереното безжизнено тяло в дома на момчето е подаде на тел. 112 вчера. Пристигналите на място полицаи и медици само констатирали смъртта. Според полицията няма данни за насилие.
Десетки негови колеги са шокирани и не са на себе си. „Спи спокойно вечния си сън, Валка! Ще ни липсваш много. Бог да те прости“, пишат те на профила му.

По думите им нищо не издавало, че ще посегне на живота си. Обичал да спортува и да катери върхове.

„Не покоряваме планината, а самите себе си“, гласи негов пост на 4 септември 2021 г., когато е изкачил връх „Мусала“. Бил е любител и на животните. Събирал се с приятели, а снимките му показват, че е усмихнат и ведър младеж.

Бог да го прости!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени