Connect with us

Демос

Бившият играч на ЦСКА, чиято сестра подпалиха в „Барселонагейт“: Съвсем скоро ще има избори, затова ни газят

Published

on

Проговори футболистът, чиято сестра отново се превърна в медийна звезда в последните дни.

„Нито аз, нито сестра ми Борислава и родителите ми познават Бойко Борисов. Историята с къщата в Барселона не ме интересува изобщо. Борислава, както и аз, не се притесняваме изобщо от този случай и той по никакъв начин не ни се отразява“. Това обявил пред „България Днес“ бившият футболист на ЦСКА Станко Йовчев.

„Като гледам, се върти постоянно едно и също нещо, когато наближават избори. Според мен ще има пак нови избори. Това говорене е предизборно. Нас изобщо да не ни интересува това, че ни свързват с някой. По никакъв начин не ми се отразява този казус, аз съм над тези неща. Гледам си семейството и работата и оттам нататък нищо друго не ме интересува. И сестра ми е над нещата“, добави пред вестника Станко Йовчев.

Още преди една година Йовчев заяви, че Борислава вече не живее в Барселона в имота, за който се твърдеше, че ѝ е подарен от Бойко Борисов и е на стойност милион и половина евро.

„Сестра ми живееше в Барселона преди, но покрай тия глупости вече не. Няма никаква истина в това, което се пише“, категоричен е той. 

Най-четени