Connect with us

Нюзрум

Депутат на ИТН вбеси Виктор Николаев! Хванаха се за гушите

Published

on

„Има такъв народ” (ИТН) ще направи всичко възможно 49-ият парламент да бъде работещ. Това каза кандидат-депутатът Станислав Балабанов в ефира на Нова телевизия.

По думите му трябва да има баланс и стабилност в държавата, за да може най-после редица закони, които останаха негласувани, да се приемат – като Плана за възстановяване и съдебната реформа. 

„Най-важни са хората, тъй като сме в пета поредна кампания. Достатъчно време мина и обществото разбра, че се оказахме прави за много от нещата, за които говорихме.

Видяхте как изглежда докладът на служебния финансов министър Росица Велкова, видяхте и какво се случи в Северна Македония”, коментира Станислав Балабанов.

По думите му нов вот в една подобна криза би бил катастрофален.

„Опитът ни показва, че червените линии пречат за решенията, които чака обществото. Тези линии нито ще намалят цената на краставиците и доматите, нито ще дадат възможност институциите да работят”, каза още депутатът.

Докато течеше диалога между Балабанов и водещият на Нова телевизия Виктор Николаев се разрази скандал.

Балабанов каза на Николаев, че е хубаво да задават въпроси за истината у нас и те да казват каква е, за да знае народът какво се случва.

Това очевидно вбеси водещият и той се сопна на госта си: „Не се грижете за нас, ние това работим доста отдавна“.

„Грижа се, защото ние сме колеги“, напомни ми Балабанов.

„Напротив, не сме колеги“, изрази несъгласие Николаев.

„Аз съм журналист“, уточни Балабанов.

„Не сме колеги. В момента сте кандидат-депутат и нямате нищо общо с журналистиката, а имате по общо с политиката, така че в момента не сте журналист, поне аз не ви приемам в това качество“, постави край на словесния диалог Виктор Николаев.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени