Connect with us

Нюзрум

Донев скастри политическите играчи заради къщурките им от карти

Published

on

„В епицентъра на предизборната кампания сме. Всеки един от нас го изпитва в собствената си област на действие и отговорности, които има. Налага ни се ежедневно да поправяме изкривени интерпретации за решенията на служебното правителство”, заяви Гълъб Донев в началото на днешното правителствено заседание. Той заяви, че са готови за изборите на 2 април. 

„Сега изглежда лесно – всеки политически играч атакува служебното правителство от покрива на своята къща от карти. Волно или неволно ни въвличат в предизборната игра. За съжаление, често с небивалици и лъжи“, подчерта Донев. 

„Ние сме служебна власт. Как ни наричат е без значение – техническо, временно или назначено правителство. Друго е важно и ще го припомня, защото често удобно се забравя – в последните месеци държавата се управлява от служебно правителство заради неспособността на 48-ото НС да създаде редовна власт. Това е причината да ни предстоят поредни парламентарни избори. Очакванията на всички ни са политическите сметки да включват и мисъл за следизборните дни, когато избраниците от 49-ото НС ще вземат решения за общото ни бъдеще в България”, каза още служебния премиер.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени