Connect with us

Импийчмънт

Изпуснаха Ревизоро в ефир и стана страшно за хората на Радев! Тежки некадърници!

Published

on

Основните послания в кампанията за вота са инфлацията и корупцията, коментираха пред Нова тв политолози, анализатори и ПР – експерти.

„Едната е инфлацията. Тя се използва за предизборни цели, като тезата на едната страна е, че тя е произведена вътрешно. Другата тема е корупцията и огромните кражби, в резултат на срастване на държава и бизнес последните 15 години, дори по-дълъг период”, смята политологът Ружа Смилова. Тя наблегна на факта, че има връщане на темата за корупцията, тъй като има много разкрития и то с обективни факти.

Кристиян Шкварек потвърди, че има връщане на темата за корупцията. Той наблегна, че основната интрига би трябвало да бъде това кой може да направи кабинет.

„Основният въпрос е ще ходим ли два пъти на избори, или ще ходим веднъж. Ако има как да се направи кабинет след тези избори, това има потенциал да докара хората до урните. И обратно – заплахата, че е невъзможно да се направи кабинет след тези избори и трябва да ходим отново 2 в 1 през есента е най-силният двигател да натиснем още надолу избирателната активност. Хората ще си кажат защо да ходя сега, като ще ходя септември”, посочи Шкварек.

Бившият екоминистър Емил Димитров-Ревизоро подчерта, че на хората им е омръзнало да се говори по едни и същи теми.

„Всеки ги използва кой както намери за добре. По отношение на цените – има правителство вече 6 месеца, гледат отблизо и нищо не правят. Но пък гледат строго и казват, че искат нов закон. Тоест казват ни да си гледаме работата, следващите да се оправят”, отбеляза Емил Димитров. Той изтъкна, че и преди сме гледали мача – „много искам мандата, за да не направя кабинет”. Според него, който и да е първи след изборите, ще му трябват още 30-40 гласа, които някой трябва да им ги даде.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени