Connect with us

Нюзрум

Таню Киряков, Емо Костадинов, Нешка Робева и Влади Въргала пристанаха на БСП за…

Published

on

Знакови имена и общественици учредяват в четвъртък Инициативния комитет за провеждането на референдум срещу влизането на джендър идеологията в българските училища. Учредяването ще стане факт след внушителната гражданска подкрепа за инициативата на БСП в защита на българското семейство и деца.


Елитният стрелец, печелил два пъти олимпийско злато за България Таню Киряков обяви днес влизането си в Инициативния комитет. По-рано зад каузата застанаха Нешка Робева, бившият ректор на НСА проф. Светослав Иванов, героят от САЩ-94 Емил Костадинов, световният шампион по вдигане на тежести Златан Ванев, селекционерът на младежите по футбол Ангел Стойков, авторитетният юрист Владимир Шейтанов, популярният режисьор и актьор Влади Въргала, издателят Иван Гранитски, проф. Радослав Гайдарски, юристи, журналисти и представители на родителски организации.


При учредяването на Инициативния комитет ще бъде обявен и въпросът, на базата на който да бъде направено допитването до българските граждани, след което тръгва подписката за провеждането на референдума.
ИК ще организира научна конференция с участието на лекари, детски психолози, психиатри, учени, юристи и историци за влиянието на джендър идеологията върху развитието на обществото.

Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени