Connect with us

Нюзрум

Хей-дружинката на Борис Бонев нападна кмет на ДеБъ! Той се брани с: Поисках договора за стадиона на ЦСКА

Published

on

Страницата на общинския съветник Борис Бонев „Тук не е Амстердам” остро нападва кметът на Средец Трайчо Трайков. По думите на администраторите Трайко имал симптоми на психиатрична нестабилност, разкрива Трибюн.

„От политик, избран на публична длъжност, който не умее да търпи и грам критика, нещата деградират до параноя, примесена с елементи на психиатрична нестабилност.

В заключение, май ние отидохме да изсечем гората, за да дискредитираме геройския и самоотвержен управленски майсторлък на господин Трайчо Трайков”, пишат от „Тук не Амстердам”.

Той от своя страна пък написа, че е сънувал сън, в който от страницата на Борис Бонев искали да го обесят върху покрива на Народния театър:

Ето и поста му:

Сънувах странен сън – върху покрива на Народното събрание е пораснала гора и някой я е изсекъл, а Пик и Тук не е Амстердам молят председателя на СОС да ме обеси.

Без пряка връзка с това, но първото нещо, което направих като дойдох на работа беше да пиша на министъра на младежта и спорта да ни бъде предоставен договора за съвместното дружество на държавата с ЦСКА за стадиона в Борисовата.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени