Connect with us

Нюзрум

Нинова възлагаше надежди на този хирург в Пловдив! А той напусна БСП с: Гнусни фалшификатори

Published

on

Младият хирург д-р Любомир Паунов напусна партия БСП. Това обяви самият той в профила си в социалната мрежа. Причината за това е, че БСП бе превзета от алчни кариеристи и загуби социалния си облик и каузи, пише Паунов.

Ето и целия му пост:

Уважаеми другари, благодаря Ви, че бяхме заедно през всичките 16 години, откакто съм член на БСП. Аз съм от 18-годишен в партията и трето поколение социалист. През цялото това време БСП заемаше основна част от личния ми живот, давах много от времето и енергията си, но се сдобих и с верни другари и истински приятели от цялата страна!

Взех трудното решение да напусна – нещо, което никога не съм си представял, че ще се случи. Причината за това е, че БСП бе превзета от алчни кариеристи и загуби социалния си облик и каузи. 

Обезличихме се в абсурдни коалиции с партии, противоположни на нашия идеал, с една единствена цел – лична изгода за определени хора, а Нинова създаде нелепа конфронтация с президентската институция. Ролята на колективните органи – нещо, което ни отличаваше от другите, вече я няма, а всеки, осмелил да изкаже различно мнение от това на ръководството, беше противоуставно наказван или изключван. Свидетели сме на непрекъснат отказ от задълбочен анализ и обективна оценка за позорните загуби на БСП в поредица от избори и свеждането ни трайно от водеща партия до пета политическа сила, борейки се единствено да бъде в управлението на всяка цена. Не желая да се асоциирам с всичко това и да бъда съучастник на Нинова и кариеристите й! Опитахме всички възможни уставни норми за промяна, но за съжаление, законите вече не се спазват, а ОПКК и ИБ се превърнаха в гумен печат на г-жа Нинова и слугинажа й, които ще се запомнят единствено с това, че бяха част от ликвидирането на 130-годишната ни партия!

След гнусните фалшификации на предсрочните събрания на градската организация и 50-ия конгрес на БСП, моят единствен изход е да напусна. Тази партия не е същата, в която се записах да членувам преди 16 г. Сега липсват идеалите и каузите на нашите предци, а на преден план се появиха нагаждачи, лъжци и измамници, които нищо не биха постигнали в личния си живот извън БСП.

Благодаря на всички другари и приятели, с които работихме всеотдайно! Оставам социалист, но извън пределите на БСП!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени