Connect with us

Бай Ганьо

София видя и тази ганьовщина: Лидер на БСП под ръка с руската посланичка, слави СССР

Published

on

София е виждала много неща, видя и тази байганьовщина!

Лидерът на софийската организация на БСП Калоян Паргов поднесе венец пред Паметника на Съветската армия по повод Международния възпоменателен ден на Холокоста. Заедно с членовете на БСП беше и посланика на Русия у нас Елеонора Митрофанова, която се подпираше на мощната социалистическа мишница на Паргов.

„Отбелязваме го на 27 януари, защото на тази дата преди 77 години Червената армия освобождава останалите живи в нацисткия лагер Аушвиц“, написа във Фейсбук Паргов и сподели снимки от събитието.

„Днес свеждаме глави пред паметта на милионите невинни жертви на нацизма. Прекланяме се пред подвига на антифашистите в цяла Европа, на руския и другите народи в състава на Съветския съюз, които заедно със съюзниците отвоюваха победата над хитлеристка Германия и сложиха край на Холокоста“, заявил лидерът на БСП-София пред Паметника на Съветската армия.

Ганьовското е, че опиянен от близостта на рускинята, Паргов не каза нито дума за единствената страна в Европа спасила всички свои евреи по време на Втората световна война – България… Нито думичка!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени