Connect with us

Гербери

Бойко Борисов сложи точка на войната в ГЕРБ в Пловдив: СПИРАМЕ ТОЗИ ПРОБИВ!

Published

on

Бих повдигнал моста до панаира в Пловдив и пуснал две платна отдолу, а не да правя пробив до Водната палата. Това заяви днес в града лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов. Той поясни, че лично е настоял пред кмета Здравко Димитров да спре пробива, предизвикал голямо напрежение сред пловдивчани, довели до протести и разнобой сред местните управляващи. 

„Помолих община да спре проекта, докато не се постигне съгласие за реализацията му. Нека се съберат специалисти, представители на неправителствени организации и политици и да обсъдят ситуацията. Ако решат, че няма смисъл от пробива, да не се прави, въпреки че парите за това са осигурени“, заяви лидерът на ГЕРБ. Той обаче добави, че мостът до Водната палата е остарял и се нуждае от ремонт. Борисов не вежда проблем от разногласията между Здравко Димитров и общинските съветници от ГЕРБ.

„Нормално е при демокрацията да има различни мнения. Общинският съвет прави надзор на кмета. След като съществуват разногласия за даден проект е нормално да се спре и обсъди“, завърши Борисов.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени