Connect with us

Нюзрум

Само това не! Радан Кънев готов с 3 жени за премиер! Рада Дълбоката спести имената им, ама…

Published

on

„В главата ми има най-малко три женски имена за премиер“, обяви загадъчно пред БТВ евродепутатът от ДБ Радан Кънев. Той категорично отказа да назове кои са те, но обясни, че това ще стане с втория или третия мандат, въпреки че като цяло не е оптимист.

„В момента това, което виждам като решение е „Продължаваме промяна“ и „Демократична България“ да консолидират най-големия блок в българския парламент. И с втория, и с третия мандат, с много сериозни разговори с партия ГЕРБ да се стигне до формула“, каза Радан Кънев.

Той категорично размаха пръст на ГЕРБ да не се изкушават да приемат подкрепа от ДПС, защото това ще свърши бързо, но същевременно призна, че вариант за мнозинство без ГЕРБ няма.

„Очевидният блок ГЕРБ-ДПС трябва да бъде разделен. В българското общество няма сила, която да приеме ново правителство, в което Бойко Борисов е център на вселената и България се управлява от Банкя, защото той дори няма да е премиер“, твърди евродепутатът.

Advertisement

„Демокрацията е процес, в който след изборите следват преговори. След преговорите следва управление. Виждам имитация на преговори, която е поредна предизборна кампания“, каза евродепутатът.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени