Connect with us

Нюзрум

Сензация в ефира! Нинова: ПП са нищо, Христо Иванов да замълчи! И да се смирим пред Путин

Published

on

Искаме да се прекрати войната. Искаме мир. Сваляне на оръжията и от двете страни. Политически мир и България да не влиза в конфликта. Христо Иванов каза: „Какво значи мир с Путин?“. Мирът е най-важното нещо. Това заяви Корнелия Нинова пред bTV, лидер на БСП. 

„Моля и другите партии да проявим разум, защото ни чака тежка зима. Трябва да осмисляме нещата. Вижте Германия. Шолц каза, че няма да изнасят оръжия към Украйна и да става част от конфликта.

Това е Германия. Започват други анонси за смекчаване на санкциите. Това е друг път за осмисляне на това, което ни чака. Говори се за режим на тока и ограничение на топлата вода. Най-важен е националният интерес. Това изисква диалог и смирение“, допълни тя.

„У колегите от ПП липсваше опит, това си личеше, те бяха нова партия без идеология, структура, без програма, без нищо.  Ние се опитвахме да коригираме това, но  не винаги успявахме”, заяви още лидерът на БСП Корнелия Нинова.

Тя бе категорична, че политиката има нужда от опитни хора.

„Особено в тези кризи трябва да се заложи на стабилното, на сигурното, на хора, които са изпитани в политиката, които са се доказали, които имат визия как да се справят. Сега не е време за експерименти и нови спасители, трябва стабилност”, допълни още Нинова.

 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени