Connect with us

Timeline

Топ-новината: Съдът даде ход на делото срещу Корнелия Нинова! Големи ядове чакат комунистката

Published

on

От Фейсбук профила на Александър Михайлов

Не съм се предал, нито съм се продал!

В последните седмици отказвам медийни изяви по 2 причини:

1. От една страна искам да избегна спекулации, че изобличавам публично Корнелия Нинова и БСП по време на предизборната кампания в интерес на някоя партия.

Advertisement

2. Искам да разгранича осветляването на управленските й безобразия от личната ми битка за справедливост – тази, която ще се реши в съдебната зала.

Сега просто информирам как се развиват делата за отстояване на истината, които заведох срещу г-жа Нинова.

Да припомня, че първото съдебно заседание се провали заради „внезапното“ разболяване на адвоката ѝ. За тези, които са пропуснали или забравили, да отбележа, че това бе юрист от същата тази правна кантора, която хем подписала договори за 600 000 лева с 7-8 държавни дружества подчинени на бивши министри от БСП, хем се оказа собственост на сина на шефката на отдел „Кадри“ в централата на партията на Позитано 20, която е била и началник на политическия кабинет на бившия вицепремиер в Министерски съвет.

Вчера обаче се проведе успешно заседание в Софийския Районен Съд по делото по Наказателния кодекс, което водя срещу Корнелия Нинова за нейните лъжи и клевети по мой адрес.

Една (не)очаквана рокада: 

Advertisement

Адвокатът й вече е сменен. След като показах схемите ѝ за полу-партийната правна кантора на държавна „издръжка-хранилка“, която същевременно я представлява в лично качество, г-жа Нинова е сменила юриста, който я брани от ударите на закона. Знам, че води дело срещу журналиста Yavor Dachkov – надявам се и той да каже дали тя е последователна в опита си да скъса опашката на гущера и да замете следите или при мен е персонален подход. 

Важното е, че Съдът даде ход на делото срещу Корнелия Нинова и изиска записите на различни предавания на телевизионни медии, в които тя лъже и ме клевети.

Следващото съдебно заседание е на 7 ноември 2022г.

От сега мога да ви кажа какво очаквам да се случи – да се скрие тогава зад депутатския си имунитет и да избяга от отговорност пред правосъдието за деянията си.

Отдавна съм предвидил този ход – затова и водя второ гражданско дело срещу нея, в случай, че реши да злоупотреби с привилегиите на народен представител.  

Advertisement

Битката продължава! Истината и справедливостта са близо!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени