Connect with us

Нюзрум

България настръхна срещу двама идиоти от ДеБъ! Хилят се на потопените къщи, били на „кални бани“

Published

on

Теодор Михайлов и Елисавета Белобрадова от ДБ се похвалиха, че са на „кални бани“ в наводненото село Каравелово.

Докато преживелите истински ужас с опасност да загубят живота си, освен домовете си хора молят за помощ, двамата кандидат депутати си правят забавни селфита. На фона на хорската трагедия Белобрадова и Михайлов сметнаха, че е удачно да се забавляват, което предизвика възмущение в социалните мрежи.

„Как може тея широки усмивки и свеж хумор на гърба на тъгата, болката и унищожените имоти на хората? Малко чувство за адекватност нямате ли?“, написа Драгомир Младенов.

„Жълтопаветника е ясен, ама Козилата цял живот се занимава с благотворителност. Не можа ли да обясни, че остроумни лафчета и широки усмивки на място, където хората са изгубили всичко, са изключително неадекватни?“, написа Андрей Пенчев.  

„Буквално и двамата копаете дъното, снимайки се на фона на трагедията на хората“, коментира Пламен Пачев.

Особено остро реагира Виктория Георгиева: Не за пръв път на ДБ им се случва да осерат по принцип добра инициатива, поради неадекватен ПР. И не за пръв път им се случва, виждайки в каква посока клони общественото мнение, да се опитват да намалят вредите за тях, триейки, променяйки, махайки. Но написаното остава. Михайлов си промени текста, вече явно не са на „кални бани“ сред останките от разрушените къщи, Козилата си махна тага, снимката вече не е на стената и, но неприятното усещане остава.

Говорим за две различни неща:

1. В момента всяка помощ за бедстващите хора е изключително важна. Още по-хубаво е, когато се включат и партийни лица – така парите ще се съберат по-бързо, а в разчистването се присъединяват и други хора, които са повлечени от примера на харесваните от тях активисти. Поздравления, че двамата са на терен!

2. Обаче… първоначалният текст и снимката към него оставиха натрапчивото усещане за нескопосан ПР или опит да бъде обърната подобна трагедия в нещо забавно. Е, няма как да стане. На фона на хорското нещастие – двама ухилени кандидат депутати, не е адекватно. А дамата и преди се е занимавала с благотворителност, толкова ли не е научила някои елементарни правила…

ДБ – хубава работа, ама ц……а!

п.п. а снимката вече е и изтрита от стената му, но е късно, либе, за китка

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени