Connect with us

Fake Harvard

Киро е в оставка, но простотията му – не! Няма да повярвате кой пък сега е виновен на похотливеца

Published

on

„Решението на Върховния административмен съд относно дейността на фирмата „Евролаб 2011“ на граничния пункт „Капитан Андреево“ е един от най-добрите примери за това защо е необходима съдебна реформа и ние ще я направим, за да няма нови такива решения“, заяви премиерът в оставка Кирил Петков. 

По думите му, докато има такъв тип решение, то промяната не е завършена.  

„Това, че частната лаборатория на Капитан Андреево може да бъде върната, означава че държавата може да се лиши от 50 млн. приход на година – това са 6 детски болници или 15 общински болници.“, сметна идиотски Петков.

Припомняме, че според решението на ВАС, действията на БАБХ са определени като незаконосъобразни и съдът върна дейността на „Евролаб 2011“ като оператор по товарене и разтоварване.  

Премиерът в оставка отказа да коментира кой ще бъде кандидатът за министър – председател в евентуално правителство, съставено в рамките на третия мчандат.

„Ясно казахме, че преди да говорим за когото и да е, най-важни са политиките. Искаме да видим, че Антикорупционният закон се гласува по време на политическите преговори и Бойко Рашков да оглави КПКОНПИ, защото всички знаят, че той иска да направи реална разлика в борбата с корупцията в България.“, каза той.

Най-четени