Connect with us

Спор(Т)но

Киро, озапти Гела! Бръснатото дупе Руди заплашва хора, че ще ги затрие като поеме МВР! Острие на ГЕРБ с разкрития

Published

on

Бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев разказа за заплахи към подчинени от страна на настоящия министър в оставка Радостин Василев.

„Чувам, че гражданинът Радостин Василев, а.к.a. Руди Гела, си е позволил да заплашва преминаващи по коридорите на ММС служители и спортисти, че като станел министър на вътрешните работи щял да ги закрие… Първата му работа щяла да бъде да вкара ГДБОП в ММС – така крещял Руди по коридорите! От него зависело дали ще продължи да съществува Министерство на младежта и спорта, или не. Ако не беше жалко, щеше да бъде смешно!“, коментира депутатът от ГЕРБ в профила си във Фейсбук.

Той подчертава, че отдавна е ясно, че Василев е обявил война на целия спорт.

„Той (почти) успя да го закрие и без да ходи в МВР. Истината е, че спортните клубове в България бедстват. С изготвени договори за финансиране (но не всички подписани) са 925 клуба. С реално изплатени средства са едва 625“, разказва бившият министър.

Той обяснява, че проектите на клубовете по биатлон дори не са разглеждани.

„Първата половина от 2022 година мина, заедно с нея вече са изпълнени и 2/3 от спортния календар. Заради фасоните на Радостин Василев над 300 клуба са получили 0 лева финансиране от държавата – те осигуряват дейността си чрез заеми и кредити. Руди Гела може и да опита да отиде в МВР, за да се пробва да закрие още едно министерство. Но съм убеден, че служителите там няма да търпят върху тях да се упражнява една пиянска дружинка аматьори“, завършва Красен Кралев.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени