Connect with us

Fake Harvard

Правителственият „24 часа“: Кирил Петков и Асен Васиев вече не се обичат! Днес се карали на консултациите

Published

on

Както можеше и да се очаква, падането от власт на Кирил Петков вече го е озлобило срещу хората, които остават с кокала и най-вече Асен Василев. За това признава с половин уста дори дотираният от правителството „24 часа“.

Вижте какво пише в материал за днешното заседание на коалиционните партньори: Кирил Петков е водил консултациите, но често пъти Асен Василев деликатно го е прекъсвал и уточнявал някои тези и предложения.

Според евентуалния нов премиер първите две седмици след избора на правителство били решаващи и затова той очаква в този период да се гласуват съдебната реформа и законите, които ще позволят да получим средствата по възстановяване.

Лидерите на ПП били видимо внимателни и дружелюбни към своите партньори. Помежду им обаче се усещало напрежение чии да са главните роли в процеса на създаване на правителство и внасянето на закони.

Асен Василев и Даниел Лорер сякаш говорели на един език, докато Кирил Петков, Лена Бориславова и Никола Минчев демонстрирали възпитано, че имат свое мнение по всички теми и ще го отстояват и във вътрешния кръг на ПП.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени