Connect with us

Импийчмънт

ГРОЗНА ШУРОБАДЖАНАЩИНА! Румен Радев назначи жената на свой командир за член на СЕМ

Published

on

Румен Радев подписа днес указ за назначаването на Габриела Наплатанова-Русева за член на Съвета за електронни медии от квотата на президента, съобщиха от прессекретариата на държавния ни глава.

Габриела Наплатанова има магистърска степен от Факултет по журналистика и масова комуникация на СУ „Св. Климент Охридски”, където завършва със специалност „Връзки с обществеността”. В същия факултет е хоноруван преподавател в периода 2015 – 2017 г. Има обучения по програмата IREX на Държавния департамент на САЩ и Европейския център за сигурност „Джордж Маршал“, както и участия в множество медийни програми на американската мисия в НАТО.

Владее английски, ползва френски и руски език. Омъжена с две деца.

По-важно обаче за кого е омъжена! За полковник Николай Русев, когото Румен Радев назначи за шеф на авиобазата в Граф Игнатиево, за да скрие документите по аферата на Радев със секретарката му Деса. Русев пък през жена си на всичкото отгоре превърна bTV в рекламна медия на президента.

Та да си знаете, Наплатанова има чудесна визитка, но никога нямаше да стане член на СЕМ, ако мъжът й не беше близък до Радев.

Най-четени