Connect with us

Гербери

Бойко: Обадих се на Путин да не ми разпори кучето да търси чипове там! Не се лигавете с него

Published

on

Оказа се, че в над 1300-годишна държава няма регистрирана международно призната порода планинско куче, разкри днес Борисов и даде пример, че в Гърция има.

Оказа се, че комунистите, като ги хапят кучетата, ги трепят. И няма останали. Обикалял съм, молил съм се, но възстановихме породата българско овчарско куче. И давахме, за да я популяризираме. И като дойде Путин – тогава беше премиер, пита ме за кученцата и казах да ги донесат да ги види. Неговото направо му са хвърли на краката и той го взе. И му казах – като го гледаш – ще ти го дам. Но минаха 2-3 дни, та му се обадих – да не вземете да го разпорите да му търсите чипове, му казах, разказа днес Бойко Борисов.

Страхотна порода, гордея се, календарите на ГЕРБ са с него. Христо Иванов и Мирчев мачка не са отгледали, ще ми се подиграват. Те затова са на 4%, коментира още Борисов.

Да спрат да се лигавят, всичко е било публично и прозрачно. Най-големите лидери в Европа се снимат с кучетата си – това е символ на нацията. В арабския свят – на Първанов му подариха кон, разказа още лидерът на ГЕРБ.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени