Connect with us

Лайф или жизнь

Цветанка Ризова спря да се заяжда с всеки гост и да вехне по Христо Иванов! Има нов мъж до нея

Published

on

Цветанка Ризова сияе с нов мъж до себе си, заради което стана една октава по-малко агресивна към гостите си в студиото. Отиде в небитието и влажния поглед на кошута, с който гледаше Христо Иванов, когато Бойкикиев й гостуваше.

От близо година журналистката живее на семейни начала с прочутия адвокат Красимир Недев, който и говорител на Висшият адвокатски съвет. Също като нея юристът е разведен, въпреки че има две деца.

Дъщерята Евгения-Самуила завършва преди 10 години политология в Берлин. „Тя е невероятен човек и боец“, хвали я таткото. По-малкото дете – синът Явор, също като баща си е почитател на хуманитарните науки. Цветанка също от години е в отбора на разведените, след като се раздели в съда с бащата на единствения си син Георги – бизнесмена Анатоли Георгиев, с когото се радваха на дългогодишен щастлив брак.

За първи път влюбените се появиха заедно на премиера на книга на бившия министър на културата Петър Стоянович, която бе представена пред отбрана публика в двореца „Врана“ преди година. От тогава са забелязвани заедно на редица други културти мероприятия.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени