Connect with us

Лайф или жизнь

Копейкин се събра със съпругата си, край на развода, заради фиктивни имотни сделки! Двамата заживяха в палат

Published

on

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов се е събрал със съпругата си Велина, с която бяха разведени от 2018 г. насам. За това потвърди самият той, споделяйки тяхна обща романтична снимка от зората на връзката им, на която написа послание „За теб“, а в коментарите под кадъра поддръжниците му им пожелаха дълга любов и семеен живот.

Прочулият се с прякора Копейкин политик сложи край на брака си с майката на двете му деца Велина съвсем изненадващо през 2018 г., като още тогава се заговори в медийното пространство, че е възможно разводът им да е бил фиктивен заради имотни сделки. Както е известно, лидерите на партиите всяка година декларират доходите и имуществата си пред КПКОНПИ – както своите, така и тези на свързаните с тях лица – съпруги, съпрузи и т. н. Разводът на Костадинов е от март 2018 г., а година и половина след това жена му купува скандално скъп апартамент във Варна. След развода Костадинов не е длъжен да декларира имота пред КПКОНПИ, защото вече няма формална връзка с бившата си съпруга повече от година. В същото време обаче е обвинен, че е купил въпросния имот с пари от партийната субсидия.

През 2019 г. пък Костадинов си купи и чисто нова къща с впечатляващ дизайн в елитен затворен комплекс край Варна. Имотът е вила на два етажа, с веранда и голям двор. Състои се от дневна с кухня, баня с тоалетна на първия етаж, две спални, санитарен възел, тераса на втория етаж. Официалната позиция на Костадинов обаче е, че била на кредит, който щял да плаща 20 години.
През времето, в което Костадинов се водеше разведен, негови бивши сподвижници се съмняваха, че двамата с жена му всъщност реално са престанали да живеят заедно. За Велина Костадинова, която и след развода избира да запази фамилията на мъжа си, се знае единствено, че работи във варненския регионален исторически музей. Двамата имат две деца – син и дъщеря, в тийнейджърска възраст. Велина е съгражданка на примата на родната естрада Лили Иванова и е родена в Кубрат. От дълги години обаче живее във Варна, откъдето е Костадинов.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени