Connect with us

Timeline

Кузман Илиев с унищожителен коментар за новите „розово-зелени комунистчета“

Published

on

Кузман Илиев написа коментар по горещата тема, свързана с бутането на паметника на Съветската армия.

Вижте мнението на експерта:

От бутането на паметника на Съветската армия спечелиха само либералните глобалисти у нас – новите розово-зелени комунистчета. Галените наследници на номенклатурата при соца.

Защо, как, не?!! Ами, защото осквернявайки делото на дядовците си (старите комунисти), те в новото време си навличат мантията на “промяната”. С крадените и кървави пари на тези дядовци днес правят бизнеси, партии, че е и властта вземат – но са първи антикомунисти, макар да отричат нация, традиция и история – точно както интернационалния комунизъм в началото си!

Навремето старият комунизъм обаче мутира – върна се към национализма, защото Сталин имаше да води световна война и му трябваше саможертвена нация. У нас също БКП през 60-те осъзна чутовния си грях към Македония и България и се завърна към родната история и идеал. Тихичко де, да не дразним Москва много-много и като верен и послушен сателит. Точно каквито днес сме на Брюксел и Вашингтон.

Децата, които растяха при соца, съответно обичат България и имат народностно чувство – нашите родители и средната класа, живяла без привилегии – това са тези пораснали деца днес! И някак си им е много криво, че нещо, с което са расли, се бута ей така по пионерски. И не – тези хора не са комунисти, нито са нагаждачи, както децата на номенклатурата, дето бута паметници – “новите културни революционери по Мао”.

“За” бутането са и някои искрени родолюбци, които правилно отричат комунизма и вината му за смазване на национален идеал и роля на православието в духа ни. Но така позиционирани, те ще се бият срещу хора, в огромната си част, зачитащи България – и то пред ехидните усмивки на либералстващите отцеругатели, с които се озововат заедно в едно палаво и безродно отборче…

В крайна сметка ние ли сме виновни, че Западът сгреши свирепо с реваншизма във Версай; доведе Хитлер на власт; събра се със Сталин (още по-кървав диктатор) срещу Германия; и накрая ни хариза на комунистите без проблем?! М, ние ли?!

Зло ли беше комунизмът?! Тотално. Зло ли са неговите тоталитарни наследници с розови ръкавици – либералният глобализъм – и зелената истерия? Дори надграждат с тяхната перфидна прикритост и още по-смели атаки срещу семейство, нация, Бог, частна собственост, пари и свобода на словото.

Паметници не се бутат – паметници се строят; те носят памет и травми – за добро и лошо. Трябва да вдигнем бутнатите от комунистите паметници и да пазим от децата им създадените такива от родителите им. Щото иначе как ще помним чии издънки са днешните зелени и канселиращите либерал тоталитари?

Най-четени