Connect with us

Timeline

Няма Шенген, ако Бойко не се върне на премиерския терен

Published

on

От Фейсбук профила на експерта по Конституционно право Георги Марков

1. НЯМА ШЕНГЕН, АКО БОЙКО НЕ СЕ ВЪРНЕ НА ПРЕМИЕРСКИЯ ТЕРЕН.

2. Той знае, как се ПАЗИ ГРАНИЦА. По негово време МИГРАНТИ НЕ УБИХА НАШИ ПОЛИЦАИ, НЕ СЕ ТРЕПЕХА ПО НАШИТЕ ПЪТИЩА, НЕ УМРЯХА ОТ ЗАДУШАВАНЕ ДЕЧИЦА, НЕ НАПЪЛНИХМЕ ЗАТВОРИТЕ С ТРАФИКАНТИ НА МИГРАНТИ В УНГАРИЯ И АВСТРИЯ.

Задават се кервани от мигранти, сред които има заловени по Балканския маршрут високо обучени талибани от отряд „313“.

България трябва да има премиер, който е показал, че може да пази границата и да бъде посредник между ЕС и Турция. Това е само Борисов.

3. Унгария е председател на ЕС от 1 юли. Първа точка от Дневния ред е приемане на Румъния в Шенген. Нормално – заради Трансилванските маджари.

Бойко си има телефонията с Орбан. Той го награди с Унгарския кръст на 30 ноември 2016 г. в Будапеща, защото добре пази границата. Бях на събитието.

4. Премиери на Холандия и Австрия лятото ще са Вилдерс и Кикл. САМО БОЙКО МОЖЕ ДА ЛОБИРА ЧРЕЗ ОРБАН С ТЯХ. ИМА СИ ПРИКАЗКАТА И С ЕРДОГАН.

След разговор с Бойко снощи, унгарският премиер пусна пост в Х /Туитър/: “Борисов е лидер, на когото винаги може да се разчита.”

5. Унгарците се биха със съветските войски цели десет дни 1956-та, за разлика от нас. И бяха окупирани десетилетие, за разлика от нас. На 16 юни 1989 г. Орбан изгони съветските войски, но Унгария, след дискусия, остави паметниците им.

Най-четени