Connect with us

Гербери

Системен тормоз стъжни живота на кметица и семейство й! ГЕРБ с решителен ход

Published

on

Народните представители от ПГ на ГЕРБ от 3-ти Варненски многомандатен район, застанаха твърдо и категорично с подкрепата си зад законно избрания кмет от ГЕРБ на село Бояна, община Вълчи дол, Бергюл Тефикова / победител още на I тур с близо 64% от гласовете на местния вот/  и семейството ѝ, подложени на системен психически и институционален тормоз. Това те изразиха в своя позиция, разпространена до медиите.

„Посетихме днес селото, срещнахме се с Бергюл Тефикова и съпруга ѝ Светослав Иванов, с местните хора, както и с общинското ръководство  и избрани общински съветници от ГЕРБ в община Вълчи дол и се уверихме, че подаденият сигнал до нас дава пълни основания за тревога и безпокойство. Ще предприемем всички правни и институционални действия за установяване на реалните факти и

обстоятелства, довели до този постоянен тормоз и натиск над Тефикова и семейството ѝ. Ще настояваме всички въвлечени в умишлена институционална злоупотреба с власт да понесат своята отговорност и последици, предвидени от закона“, пишат от пресцентъра.

„През  последните 3 години се затвърждава опасната тенденция институциите да бъдат ползвани за политически и лични репресии. А дали не сме свидетели и на реалното връщане и налагане на културата на доносничество и на набеждаването като инструмент за разправа и вендета спрямо политическия опонент?! Обществеността ще бъде детайлно запозната с фактите и резултатите от нашите действия по конкретния случай в село Бояна, който може да се окаже, че не е прецедент в политическата картина  у нас“, пишат още от ГЕРБ Варна като позицията е подписана от Даниел Митов, Павел Христов и Бранимир Балачев.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени