Connect with us

Timeline

Мъжката секретарка на Нинова попиля Григорова: Дори Волен Сидеров не е слизал на толкова ниско ниво

Published

on

Маската на Григорова падна много бързо. В едно единствено участие успя с най-долнопробен и просташки език да нападне социолозите, БТВ, Дневник, Бърд, Терзиев, Костадинов, ПП, Възраждане (Няма причина да съм с Нинова на една маса (БНР половин час след това). Дори емблематичният Волен Сидеров не е слизал на толкова ниско ниво.

Това написа в профила си в социалната мрежа политологът Калоян Методиев по повод на острия език във вторник сутрин на загубилата кандидатка за кмет на София. Ето какво още смята по темата Методиев:

„Единственото й уважително обръщение бе: господин Борисов. Ако на някого не му е било ясно къде е свързана емоционално, може да го изгледа. За сметка на това неуспялата кандидат кметица не можа да отговори на серия от въпроси. Нищо не знае! Откъде са милионите за кампанията? Кой й ги е дал?

Как се тегли огромен кредит с ниски доходи? Не знае кои организации и защо са я подкрепили? Не знае как така във „Факултето“ едната седмица гласуват за ГЕРБ, а на следващата масово за нея?

Последното може лесно да се свърже с уважителното г-н Борисов. Цънцарова беше на висота. Запази хладнокръвие дори при вулгаризмите и агресивните гримаси. Григорова незабавно трябва да напусне Столичния общински съвет, защото с този товар вече не става нито за управляваща, нито за опозиция. Г-н Борисов ще я трудоустрои.

Най-четени