Connect with us

Нюзрум

Григорова взриви ефира с тези думи за бельото си и захапа Терзиев: Ако станеш кмет, благодари на г-н Борисов

Published

on

„Имам самокритика към нас, мен персонално“ – това заяви Ваня Григорова по повод отминалите кметски избори в София, на които тя стана втора след Васил Терзиев.

Очевидно не успяхме да се преборим с усилията на ПП и ДП, за да затворят избирателната активност. Първо с истерията, която изиграха в деня на размисъл на първия тур. 

„Имаше разлика между 13-14%. Няма как да не твърдим, че имаше пряка намеса в изборите.

Когато на вас като избирател ви кажат, че мачът е вече свирен час преди края на изборния ден, то вие няма да отидете да гласувате, нали.

Изморително бе да правиш кампания сред хората, а не да си правиш 20-секунди видеа в офиса“, допълни Григорова в сутрешния блок на bTV.

„Искахме хората да се чувстват активна част от политиката – това, което другите се опитаха да подтиснат“, каза тя.

По повод вчерашния й пост тя заяви: „Не е сериозно да обяснявам какво означава думата, която използвах. Но визирам това, което се случи последните няколко дни в кампанията. Те публикуваха неверни и лъжливи новини за мен.

Като цената на висулката ми, която струвала 6 600 долара. Висулката ми струва между 50 и 80 лева 

Само не намерих публикация, която да се занимава с бельото ми.

Когато хвърляш лайна, то ти си лайномет“. 

Водещите Златимир Йочев и Мария Цънцарова я нападнаха с неудобни и неуместни въпроси за имота, в който живее, а тя им отвърна:

„Аз имам доход от 2 000 лева на месец, толкова има и съпругът ми. Нормално е банковите институции да ни отпуснат креди, който ще погасяваме в следващите 30 години и е по-малко от половината от месечната ни издръжка.

Изгубихме прекалено много телевизионно време, за да се обясняваме за това“.

„Разочарована съм от цялата сглобка и по начина, по който двете коалиции се прегърнаха за изборите. За мен е по-важно кой си позволява и кой може да изнасили най-голямата партия в България, така че лидерът й накрая да призове да се гласува за Терзиев.

Ще видим управлението на сглобката как ще се отрази на управлението на софиянци“, каза още Григорова.

„Ако г-н Терзиев бъде кмет на столицата, то това стана с изнасилването на Бойко Борисов и пасивната подкрепа на Костадин Костадинов. Така, че ако някой трябва да се обяснява за подкрепа на Путин, то това е г-н Терзиев“, завърши Григорова.

Най-четени