Connect with us

Нюзрум

Станишев ядоса Нинова! Гръмки новини за Ваня Григорова

Published

on

„Не бих казал, че на тези местни избори има много изненади. Най-голямата изненада е София.

Ваня Григорова има всички шансове да спечели кметската надпревара в столицата. Тя се оказа точният човек, на точното място, в подходящото време“, това коментира евродепутатът Сергей Станишев, бивш премиер на България.

„Тя има ясен политически профил – за разлика от всички други кандидати, които се състезаваха, и ясна социална позиция. Тя говори от името на работещите хора в София, които се борят за оцеляване, за изхранването на семействата си, които чувстват своите проблеми тежко подценени“, заяви той.

„Ваня Григорова е много непосредствен човек и хората го усещат“, смята бившият премиер.

Като се имат предвид сложните отношения и горещата любов в тъй наречената сглобка, не знам каква ще бъде мотивацията на избирателите на ГЕРБ, например, да подкрепят г-н Терзиев“, заяви Станишев в сутрешния блок на bTV.

„Ръководството на БСП трябва да отчете, че цифрите са важни. БСП имаше около 60 кмета досега. От тях през 2019 г. бяха избрани кметове на четири областни града.

Когато приключат балотажите, картините ще стане ясна. Но вече е ясна картината за общински съветници. За съжаление големият проблем на БСП е ситуацията в големите градове. В Пловдив сме шести, във Варна – осми“, посочи той.

В цяла Северозападна България – визирам най-вече областните центрове, е погром. А там беше червена крепост. В Стара Загора сме пети. За съжаление картината изобщо не е розова и не можем да си заравяме главата в пясъка. В БСП трябват промени“, коментира още Станишев.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени