Connect with us

Timeline

Лидерът на „Възраждане“ взриви мрежата с думи за страшен феномен на тези избори

Published

on

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов реши да сподели с последователите си в социалната мрежа каква е равносметката му от провелите се в неделя избори за местна власт. 

За жалост, той констатира, че хората масово „са отишли за гъби в неделя“, а в кметствата са се утвърдили хора с по 4, 5 и 6 мандати. Феодализмът в България се превръща във все по-силен и наложен феномен. Страната ни се връща столетия назад в историята си.

Ето какво още пише Костадинов:

„Изборите минаха. За нас равносметката е следната:

1. В 1 община печелим на първи тур, в други 3 сме на балотаж в неделя. В още 11 общини сме втори, но без балотаж, защото първият печели повече от 50%. В други 8 общини сме трета сила.

2. Имаме почти 200 общински съветника, като все още не е ясно колко са, заради недовършената обработка на протоколите.

3. Броят на селските ни кметове е няколко десетки, имаме и още толкова балотажи в неделя.

Имаше безпрецедентно ниска избирателна активност, което беше изненадващо. Имайте предвид, че тя е ниска на фона на огромния корпоративен и купен вот – във Варна например почти 55% от гласовете са купени или корпоративни. И не само там, навсякъде беше така. Хипотетично, ако нямаше купен вот, избирателната активност щеше да падне под 20%.

Като цяло нищо ново. Хората масово отидоха за гъби в неделя, а в кметствата се утвърдиха хора с по 4, 5 и 6 мандати. Феодализмът в България се превръща във все по-силен и наложен феномен. Страната ни се връща столетия назад в историята си.

На този фон искам да благодаря на нашите избиратели! Не е никак лесно да си зрящият в царството на слепите.

Избраниците на „Възраждане“ ще работят за интересите на всички граждани, както винаги досега. Ние друг народ и Родина нямаме, няма и да имаме. Ще продължаваме да се борим и ще се борим докато победим!

Да живее България!“

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени