Connect with us

Timeline

Мъжката секретарка на Нинова нахока управляващите: Провал! Заложници сме на управленската им немощ

Published

on

Шенген ли… На какъв език да се напише на управляващите, че проблемът е границата! На какъв? Днес двама загинали при катастрофа с 14 нелегални мигранти в един автомобил на магистрала „Тракия“ край Сливен. Така започва поста на Калоян Методиев във фейсбук.

Ето как продължава:

„Вчера хванаха група в Ловеч. Разграден двор – къща без врати и прозорци. Колко ли обикалят цяла България без да са заловени? Такава управленска немощ и разпад на държавността! Първото условие да има държава е контрол над определена територия (от Аспарух правилото е непроменено). Територията ни очевидно не се контролира.

От цялото печелят трафиканти и организирана престъпност. Губят нормалните български граждани, принудени с часове да стоят като кучета по границите, българският туризъм и българският бизнес. Губим човешки животи, време и пари. Какво повече?! Още повече, че след войната в Израел границата става залог и за живота на българските граждани. Теористите ще тръгнат към Европа през пробитата българска граница. Нарисувано е!

Сглобката се създаде, за да ни вкара в Шенген до декември. Провал! Заложници сме на управленската им немощ. Не може вече да слушаме глупостите им, че всичко е наред. Нито тези на некомпететния председател на „Възраждане“, че не трябвало да влизаме в „Шенген“, защото щели да ни връщат мигрантите, а така и така си минавали нагоре, защото тук било мизерно.

Този титан на мисълта не иска да се охранява границата, а да не влизаме в Шенген. Нали се храни от хаоса. Не заслужава и коментар. Имаме тежък проблем. През границата върви трафик на хора, наркотици, тероризъм и сигурно стига и до купувачите на гласове на изборите след няколко дни. Нещата са свързани. С молби, увещания и унижения из европейските столици няма да стане. Домашното е тук!

Физическата граница е основен държавен приоритет. Оградата трябва да е само и единствено продължение на гръцката – пострена след нашата и премината словом и цифром от нула нелегални емигранти.

Най-четени