Connect with us

Timeline

Пиарът на ГЕРБ взриви мрежата: Уважаеми ПП-та, Вашите днешни “лидери” бяха обикновени шанаджии

Published

on

„Тогава, когато Мария Габриел работеше за влизането на България в Шенген, уважаеми ПП-та, Вашите днешни “лидери” бяха обикновени шанаджии и продаваха пробиотици от кокичета…“, написа във фейсбук профила си пиарът на ГЕРБ Никола Николов. 

„Ако Мария Габриел публикува справка за всичките си срещи, конференции, кръгли маси, телефонни разговори, писма и разменени съобщения с политическия елит по върховете на ЕС и на всички нива в страните-членки по темата Шенген, на „Продължаваме Промяната“ ще им стане доста неудобно. 

Особено ако решат да сравняват обема работа на Мария за Шенген още като евродепутат с комедийните напъни на премиера-секретарка от онзи ден.

Все едно да сравняват обемите на Тихия океан и на капките пот по челото на Денков“, пише още Николов. 

Припомняме, че ПП-ДБ отправиха официално запитване към вицепремиера и министър на външните работи Мария Габриел какви мерки ще предприеме до края на годината за приемане на страната в Шенгенското пространство.

„Наблюдаваме непрекъснатите усилия на премиера акад. Николай Денков, както и на отделни народни представители от управляващото мнозинство, за ускорено приключване на процедурата по приемането ни в Шенген, но със загриженост отбелязваме по-слабата активност на Министерство на външните работи в отстояването на тази цел“, се казва в позицията на ПП-ДБ.

Във вторник канцлерът на Австрия Карл Нехамер отказа твърдо на страната ни присъединяване към Шенген на срещата си с премиера Николай Денков във Виена.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени