Connect with us

Нюзрум

Костадинов заговори за брутален рекет и удари по масата: Няма начин на отидем в НС!

Published

on

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов коментира казуса с „Лукойл“.

Подготвя се разграбването и продажбата на тази рафинерия, за да я вземе турско-американски консорциум. Натискът срещу „Лукойл“ е, за да се изкара тази компания от пазара и в България да дойде някой друг, който ще дойде естествено с благословията на американското посолство, каза Костадинов в „Лице в лице“ по бТВ.

Свидетели сме на един рекет от страна на държавата, защото държавата се държи като рекетьор или  хората, които представляват държавата в лицето на управляващата коалиция ПП, ДПС и ГЕРБ. Ако те имат доказателства, за това че „Лукойл“ не се плащали данъци, в този случай има Национална агенция по приходите, има Министерство на финансите, има си държавни институции, които са оторизирани да направят проверка, за да се докаже това неплащане на данъци с документи, допълни Костадинов.

Аз например бих направил пълна ревизия, това може да се случи. Ако „Лукойл“ не си е плащал данъци, да бъде наказан, на ако съзнателно е пропуснато това, значи има съучастие в престъпление, каза още Костадин Костадинов.


Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени