Connect with us

Нюзрум

Гърми скандал: Министърка на Станишев се забъркала с Тони Стораро

Published

on

Тони Стораро е истински Казанова и през леглото му са минали не една и две жени. Фолк певецът дори е имал вземане-даване с бивша министърка от правителството на Сергей Станишев, пише в. „Уикенд”.

Аферата на чалга изпълнителя и вицепремиерката се е случила през 2007–2008 година и е била с давност няколко месеца. Двамата се запознали покрай местните избори през 2007 г., когато изпълнителят от лекия жанр е пял на предизборни концерти. От дума на дума двамата затоплили отношенията си и си станали близки. Любовната им афера била страстна и продължила няколко месеца. Министърката била по-зряла от фолк певеца, но това хич не го притеснило, защото той бил очарован от опита и познанията й.

Госпожата от години се слави с любовния си живот и според слуховете е имала връзки с бесепаря Румен Петков, с покойния вече Павел Чернев, а интриганти даже я свързват и с ген. Стоян Тонев, покрай което се облажила с безплатни процедури в клиниката по дерматология на доц. Мирослава Кадурина.

Политичката е омъжена от години, но е командировала съпруга си в чужбина и така е била спокойна за вечерите си с Тони Стораро, който си пада голям плейбой. Тя била впечатлена от джентълменското поведение на изпълнителя на „Отличен 6”, който я засипвал с комплименти и похвали, които иска да чуе всяка жена.

Бившите любовници от години не поддържат връзка, но са запазили добри отношения, а ако случайно някъде се засекат, то непременно разменят по някоя дума, твърдят близки до ексинтимната двойка.

Разбира се, Тони официално е семеен мъж, който е верен на жена си, но и сам си е признавал, че бракът им е оцелял благодарение на компромисите на съпругата му, която е изцяло отдадена на семейството.

Най-четени