Connect with us

Нюзрум

Хекимян разкри защо иска да е кмет: Дойдох в София, влюбих се…! Няма да бяга като Терзиев

Published

on

„Аз го споменах и при първата си поява пред журналистите. Дошъл съм в София като студент, влюбил съм се в града от самото начало. Всеки ден извървявах пътя до университета пеш и се влюбих в този град. Като журналист започнах да живея с проблемите на този град“, разкри Антон Хекимян при гостуването си в БНТ.

Имам увереността за себе си, че познавам проблемите на София, знам какво искат софиянци и как работят институциите“, разказа Хекимян, който бе журналист в бТВ.

По думите му да бъде кмет е нещо, което е искал, но се е информирал преди да вземе „съдбоносното решение“. Хекимян е убеден, че иска да го направи, защото винаги е „горял с проблемите на София“.

„Аз няма от какво да се притеснявам. Целият ми път досега е минал пред камерите, хората ме познават и аз съм близо до тях. Всякакви внушения за нещо, което се е случило зад завесите, трябва да бъдат спрени и затова искам да ги спра“, категоричен бе той.

Ако не спечели кметското място, ще поеме пълния ангажимент да работи за София.

„Аз ще остана 4 години общински съветник на София, ако не спечеля изборите, но такъв казус не стои. На фона на негативната кампания и внушенията, които започнаха срещу мен, аз получих стотици съобщения, че хората ще гласуват за мен. Една непартийна кандидатура е начин, по който гражданите да влязат във властта“, каза Хекимян и удари по опонента си Васил Терзиев, който се тросна пред ПП и ДеБъ, че иска да е или кмет, или нищо и няма да влиза в Общински съвет.. 

Като приоритет той очерта спазването на законите и визията на целия град.

„Искам да променя мисленето на хората. Освен ремонт на ремонта, ние сме слепи за всичко останало, което се е случило. Смятам, че госпожа Фандъкова е успешен кмет. Аз и екипът ми искаме да спазваме стандартите в града и той да изглежда европейски“, каза той.

Част от идеите на Хекимян са и спирането на войната по пътя. Той спомена промяна в закона и камерите, които контролират трафика да могат да контролират и скоростта.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени