Connect with us

Гербери

„Поредното лицемерие!“: Хекимян побесня и каза цялата истина за Терзиев 

Published

on

Ние постове от вас не искаме, ние разговори с вас не искаме. Аз нито разговори с Васил Терзиев съм водил за постове, нито искам пост в неговия екип. Това заяви на пресконференция в централата на ГЕРБ общинският съветник Антон Хекимян.

„Свидетели сме на поредното политическо лицемерие. Между първи и втори тур тези хора говореха, че Путин идва и е на прага на София. Днес виждаме, че тръгват да молят Ваня Григорова за нейната подкрепа.

Къде е кметът в този момент? Той трябва да даде отговор. Упълномощил ли е Бонев да търси подкрепа от БСП и от „Възраждане“, съгласен ли е той с декларацията на Бонев, че в лицето на БСП вижда партньор? Основният въпрос е къде в тези преговори е Васил Терзиев.

Ако е упълномощил Бонев да търси подкрепата на БСП, това означава, че „крайният комунист“, както я наричаха, Григорова ще е глас, който ще търсят и на който ще разчитат. Това означава, че партиите, с които плашеха софиянци, вече са приемливи партньори.

Те не са последователни в политиките си“, отсече Хекимян.

„Мога да разбера да политически брак насила. Но да влезем в политически брак насила, а другия  да кръшка, това не мога. Не мога да проумея как след изборите БСП стана приемлив партньор. Важно е да имаш гъвкаво тяло, но не е хубаво да имаш гъвкав морал“, каза Томислав Дончев. Той уточни, че утре няма да подкрепя вота на недоверие към кабинета. „Колкото и да е гнусно, всички опции са по-лоши от тази“, уточни той.  

Най-четени