Connect with us

Timeline

Значи Бенатова, да си интимна с Бойко журналистка не е срамно, но да си му кандидат за кмет е!?

Published

on

Много журналисти са ставали политици, още повече – пиари в различни ведомства и партии. Ударът по имиджа на бтв е голям. По доверието в журналистиката изобщо – шамарът е още по – силен. Кой има интерес. Не е обществото и не е публиката. Антон Хекимян има бъдеще в политиката. Може и то да е мечтано за него. За българската журналистика идват още по-тежки дни. Това написа Миролюба Бенатова в своя фейсбук профил, малко след като стана ясни, че журналистът Антон Хекимян е кандидатът на ГЕРБ за кмет на София.

Тя публикува и коментар на Дарина Сарелска, която също споделя мнението си относно кандидатурата.

„То е трудно за гледане това. Толкова е срамно. Най-големият, вика, критик на герб. Ама то, като погледнеш телевизорите, дали няма да се окаже вярно? Най-големият е толкова критик, че става за кандидат-кмет. Сметай надолу кво е. С 1-2 изключения, да не ми се обиждат“, пише Сарелска.

„Не, от ГЕРБ не издигат „най-големия си критик“, както казва Георги Георгиев при представянето на журналиста и бивш директор на новините на бтв Антон Хекимян за кмет на София. Това е ясно, че няма как да е вярно. Но пък ще се повтаря непрекъснато. За мен, като журналист, репликата на Антон Хекимян:

„Просто реших да продължа, но от другата страна“, е смразяваща.

Не знам как това може да е просто. Освен, ако отдавна не ти е било опция.“, допълва Бенатова, която преди години, когато беше далеч по-апетитна, бе спрягана за доста интимна на Бойко Борисов.

Най-четени