Connect with us

Timeline

Хубавата Калина с уникални думи: Не героизирайте Киро! Той просто е шеф на най-алчната детска градина

Published

on

Нямам намерение да браня Кирил Петков, че го замервали от „Възраждане“ със снежни топки.

Това не го прави нито по-умен, нито по-адекватен да управлява държавата. Не го героизирайте! Само защото не одобрява войната в Украйна. Това не му е предимство, това е съвсем в реда на нещата. Да не говорим, че не зависи от него.

Елате на себе си! Имаме детска градина, която ни управлява в много сложен и опасен за държавата ни момент. При това най-алчна детска градина!

Делян Добрев: „В деня, в който започна войната в Украйна, само двайсет и няколко часа след старта на военните действия, между 2 и 3 часа през нощта, е извършена сделка на газовата борса за 4200 мегават/часа. Огромно количество на половин цена. Ако през целия ден цената е била между 230 и 250 лева, тази сделка посред нощ, докато всички телевизии показват бомбардировките в Украйна, е извършена на 120 лева. Днес газът е с рекордна цена от 400 лева. Заради тези действия увеличението на цената на газа от 1 април ще е брутално в България. Вероятно над 50%. Утре цената на тока ще е рекордна за всички времена, а следващата седмица ще е още по-висока. От 1 април няма да има един лев компенсация нито за тока, нито за газа…“

От профила във Фейсук на журналистката Калина Андролова

Най-четени