Connect with us

Timeline

Мрежата гърми: На човек да му се догади от лицемерие! Всяка лудост си има граници

Published

on

Промяната и ДБ реставрираха чинията на Бузлуджа, а вие вервайте, че ще махнат ПСА!

Припомням ви, че по време на митичния културен министър Наско Културата държавата отпусна пари, за да се реставрира чинията на Бузлуджа. Тогава управляваха ПП и ДБ, нали? Сега пак управляват те и най-доброто, което можаха да сътворят, е да сложат ограда покрай ПСА. След години врясъци, след като имат цялата власт в момента, събраха силици да сложат ограда. Само да не стане като небезизвестния Шестокрил… до НДК, който сума години седя ограден и рушащ се пред очите ни, загрозявайки целия площад…

Между другото, не съм изненадан, че районният кмет Трайчо Трайков (Демократична България) успя да се окичи със званието „повелителят на оградата“! За четири години същият районен кмет не успя да премахне нито една от незаконните тенти, подиуми, декинги, аквариуми по Витоша! Не успя да въведе ред по тротоарите на района. Успя обаче да направи скъп ремонт на подлеза на Румънското посолство, успя да подпише разрешение за сеч в Борисовата градина (Къпалнята Мария Луиза). 

Паралелно с това кандидатът им за кмет Терзиев, буквално дете на ДС, плаче и пуска жалейни постове за убитите по време на комунистическия терор. На човек да му се догади от лицемерие! 

И цялата тази камарила се е юрнала да командва в София, да ни управлява! Единият се отрече от родителите и семката си, другият системно се проваля във всяка работа, която захване в района си, третите никой не ги е чувал, но претендират да ни управляват с картинки във фейсбук. Бореха се срещу презастрояването, а четири години не спряха да продават общински имоти за застрояване, докато се бореха срещу застрояването, издадоха стотици разрешения за строеж на нови сгради – например в Лозенец и Овча Купел.

Всъщност, този мач вече сме го играли на национално ниво и резултатите са видими…

Искаме ли още от същото? Искаме ли да им дадем на тези цялата власт? Всяка лудост си има граници.

От Фейсбук профила на Карлос Контрера

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени