Connect with us

Нюзрум

Министър пред „Сън“: Вижте лицето на Путин! Това не е ботокс, това са стероиди, които гълта за мускули, но пържат мозъка му

Published

on

Особено интригуваща е теорията на в. „Сън“, според който Владимир Путин тотално е превъртял от постоянна и дългогодишна злоупотреба с анаболи.

Бившият британски външен министър Лорд Оуен, който е доктор по професия, заяви пред изданието: „Вижте това подпухнало и разкривено лице. Това не е ботокс. Този човек или приема анаболи за да трупа мускулна маса, или е на лечение със стероиди. И в двата случая мозъкът му може да е пострадал и да се стигне до изблици на агресия.“

На този фон Владимир Путин разпореди на Министерството на отбраната да преведе силите за възпиране, включващи ядрения арсенал, в специален режим на бойно дежурство. Това означава най-високата форма на готовност в мирно и военно време за изпълнение на бойни задачи от особена държавна важност за защита и отбрана на границите и интересите.

Мотивът за решението е, че Западът не само предприемал неприятелски стъпки в икономиката, но и най-високопоставените служители на НАТО правели агресивни изявления срещу Русия.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени