Connect with us

Демос

Виждате ли това бонбонче? Вкараха я в Бургас да излежава присъда в… мъжкия затвор и й се случи нещо ужасно

Published

on

Бургаските пандизчии от строго охраняваното крило на 4-ия етаж са били приятно сюрпризирани, след като преди дни им е сервирано истинско бонбонче – бившата маникюристка, настояща затворничка Цветелина Гайдарска, която била вкарана в техния сектор, а килията ѝ оставена отключена, съобщава Флагман.бг.

Потресаващият случай е от 27 януари т.г., когато Цветелина, излежаваща присъда за разпространение на наркотици в Сливенския затвор, била конвоирана до Бургас, за да бъде разпитана в качеството си на свидетел по дело, в което е пострадала. Става въпрос за неправомерно изпразване на дебитната ѝ карта, за което тя обвинява няколко лица, познати на полицията като крайно пропаднали наркомани.

След пристигането в Бургас, тя не била настанена в женска килия, каквато е практиката, а качена на четвъртия етаж. Това обаче нямало да бъде чак такъв проблем, ако не само нейната килия, а и няколко други, не били забравени отключени. Дали е умишлено – може само да гадаем, но малко след това при Цветелина нахлул озверял и много загорял затворник, който според информацията на Флагман.бг, се опитал да я изнасили.
Действията били преустановени заради истеричните викове на маникюристката, които отеквали из цялата сграда. Надзирателите са го спрели преди извършването на половия акт. Затворникът е върнат в килията, а жената – отделена в друго помещение.  

„Това, което мога да ви кажа, е че има образувана проверка. Разпоредена е от Главната дирекция и като приключи ще разберете резултата. Ако някой смята, че този случай ще се неглижира – се лъже. Работи се по него и резултат ще има скоро“, лаконичен бе пред Флагман.бг директорът на затвора в Бургас Бранимир Мангъров, който обеща, че виновните ще си понесат отговорността и нито един детайл няма да бъде прикрит.

Мангъров потвърди за случая, но не се съгласи с твърдението, че на четвъртия етаж имало само доживотници.

Флагман.бг зададе днес по обяд (21.02. б.р.) три въпроса на пресцентъра на Главна дирекция „Изпълнение на наказанията“, която отговаря за затворите, но до края на работния ден така и не получихме отговор. Попитахме докъде е стигнала проверката и какво е наложило дама да бъде в съседство с престъпници, които от години са зад решетките и не са докосвали женска плът.

Цветелина е на 41 години, а справката на Флагман.бг показа, че е с три присъди – за наркотици. Тя е от София, но от няколко години живяла в Бургас. Имала квартира в блок 23 в ж.к.“Зорница“, където е била до влизането си в затвора преди половин година. Източници от ъндърграунда разкриха, че преди време често злоупотребявала с различна синтетика, но в последните месеци била друг човек. Казвала, че иска най-после да се изчисти и да използва последната възможност, за да изгради нормален живот.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени