Connect with us

Импийчмънт

Изловиха Румен Радев по тъмно в много интересна компания! Кириле, слушай Бойко като ти говори за Копринката

Published

on

Президентът Румен Радев бе забелязан наскоро на разходка по бургаския булевард „Алеко Богориди“, предаде Флагман.бг.

Държавният глава бе придружаван от секретаря по вътрешна политика Николай Копринков и няколко от съветниците си.

Присъствието на Копринков потвърждава опасенията на правителството, че държавният глава е започнал изграждането на нов политически проект и затова обикаля с политическия си гуру из страната, за да сондира мнения.

Припомняме, че Копринков е толкова важен за Радев, че бившият премиер Бойко Борисов кръсти на него цял нов контрабанден канал – „Пътя на Копринката“.

След официалната визита в „Трансвагон“, където Румен Радев отново нахока управляващите, той се настани в хотел „България“ в Бургас. Запазен бе един от етажите на обновения градски комплекс, а Радев вечеря с най-близките си в една от двете вип зали на Мецанин-а, където обсъди проекта си с гости от морския град.

Визитата на Румен Радев бе най-малко необичайна, защото за втори път идва в Бургаския регион за седмица. В понеделник той „заряза“ лозята в Сунгурларе на Трифон Зарезан, а после дойде и в областния център.

За целия минал мандат официалните му посещения бяха неповече от 4, имаше и няколко неофициални – заради съпругата си Десислава Радева, която е бургазлийка. 

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени