Connect with us

Нюзрум

Прелестна дама придружи Гълъб Донев на коронацията на крал Чарлз III

Published

on

На официалната церемония по повод коронацията на краля на Великобритания Чарлз III българският министър председател Гълъб Донев е бил придружаван от дъщеря си Габриела Донева, разкри дизайнерката София Борисова.

Изборът на облекло на подобни грандиозни събития винаги се превръща във важен акцент, а младата дама демонстрира забележителен стил. Визиите, с които тя представи България, са дело именно на София Борисова.

В специално създадените за повода два аутфита трикратната носителка на „Златна игла“ е вплела своя неподражаем автентичен почерк, съчетавайки го умело със строгия, консервативен английски стил. Тоалетите са изцяло съобразени с кралския дворцов протокол.

Дизайнерката е изработила облеклата за около две седмици, като е използвала висок клас копринено микадо и фино копринено кадифе. По време на коронацията Габриела е била облечена в изумрудено зелена рокля, а на тържеството след това – в рокля с теменужен цвят с шапка.

„Задължителен цвят не беше упоменат и аз реших да заложа за коронацията на цвят зелен изумруд, тъй като е супер модерен и много отива на Габриела. Комбинирах го с дълги ръкавици и клъч от същата материя, и кралска яка около раменете. Вторият тоалет, който бе за след коронацията, изработих от теменужен велвет в прав силует, с ефектна шапка и клъч“,  разказва развълнувана София Борисова.

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени