Connect with us

Timeline

Политолог размаха пръст на Радев след празничната реч, контрира го с въпроси

Published

on

Политологът Калоян Методиев направи анализ на речта на Румен Радев по време на днешните чествания на Деня на храбростта и българската армия. В публикацията си в социалната мрежа бившият началник на кабинета на президента казва, че Радев е създателят и разрушител на политически формации. Човекът, който от години се бърка във всички партии (крепости) и ги разбива отвътре. В поста си Методиев отправя и няколко въпроса към политик №1 в държавата.

Ето и неговата публикация:

Денят на св. Георги и на храбростта!
Няма как да се премълчи словото на президента. В деня на празника прозвуча: чуждопоклонство, продажност, обезверяване, обществен разкол.. те политиците са отговорни…. „една крепост най-лесно се превзема отвътре”….
Негативизъм, оплюване, настройване на армията и народа срещу политиците и партиите му, ярка антисистемност.
И това от човека, който управлява еднолично държавата с 5 служебни кабинета. Най-овластеният човек в държавата.
Създателят и разрушител на политически формации. Човекът, който от години се бърка във всички партии (крепости) и ги разбива отвътре.
Резонните въпроси към политик номер едно в държавата са:
Кого точно напада?
За къде трупа и канализира обществена агресия?
В какво качество насъсква народа срещу политиците?
Как се самоопределя в публичния живот на държавата?
Върхът на политическия театър е да го играеш опозиция на самия себе си пред цяла България! Цинично, но вече и опасно. Самозабравянето е факт. И тласкането да страната към друга форма на управление.
Официалните лица трябваше да проявят поне малко достойнство и да напуснат трибуната, когато ги оплю публично. Не е имало в България такова самоунижение.
Днешните смутни времена изискват храброст и смелост!
Политическата битка за подредено, развито, спокойно и сигурно общество с работещи институции е най-важната днес. Нея трябва да водим!
Честит празник!

Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени