Connect with us

Спор(Т)но

Юрген Матей се извади от състава на ЦСКА, „червените“ започват плейофите без капитана си

Published

on

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей получи срещу Хебър деветия си жълт картон от началото на сезона и ще бъде наказан за предстоящите два мача на тима. В понеделник от 20:15 часа „армейците“ посрещат Ботев (Враца), а след това в първата среща от плейофите те отново ще са домакини. Все още обаче не е ясно кой ще бъде съперник, като това зависи от крайните позиции в редовния сезон.

Двубоя с врачани ще пропусне и вратарят Густаво Бусато, който умишлено си изкара пети жълт картон за бавене на времето при резултат 4:0, като по този начин ще бъде на линия за решителните мачове от сезона.

Застрашени от санкции при „червените“ продължават да са четирима играчи – Тибо Вион, който е с 8 официални предупреждения и също виси на косъм за наказание от два мача, както и Енес Махмутович, Иван Турицов и Станислав Шопов са с по 4 жълти картона, припомня „Тема спорт“.

В гостуването на Хебър своите санкции изтърпяха Джонатан Линдсет и Марселино Кареасо. Те ще се завърнат в състава на Саша Илич срещу Ботев (Враца) в понеделник.

Най-четени