Connect with us

Timeline

Бременната Лена пак се заяде с ГЕРБ, напъва нейни хора да са министри

Published

on

„Поради липсата на доверие между водещите политически сили трябват нови механизми за конструиране на редовно правителство – тази теза обяви във фейсбук бившата депутатка от ПП и бивша говорителка на кабинета „Петков“ Лена Бориславова.

Реакцията й дойде на фона на информацията, че в първоначалния списък на ПП-ДБ за правителство с премиер акад. Николай Денков влизат като вицепремиери Кирил Петков и Асен Василев, вътрешен министър ще е лидерът на ДСБ Атанас Атанасов, външен – Весела Чернева, а на екологията – лидерът на „Зелено движение“ Владислав Панев.

Острите реакции срещу номинациите на съпартийците й, видимо провокираха реакция:

„Какъв може да е проблемът с министри, които разбират от бюджет и които могат да вкарат България в Шенген и в Еврозоната (което означава всеки бизнес да отиде да обърне левчетата си в банките и извън банките?! в евро?!). На всичко отгоре не излизат в болничен, не ходят в отпуска … ужасТ!“, написа Бориславова.

Advertisement

„Доверие няма. Не може и да има.

Затова трябват нови механизми за конструиране на редовно правителство. Въпросът е на кого му се ходи на избори?“, завършва позицията й.

Текстът е придружен с линк към коментар на статия, описваща как благодарение на гласовете на общински съветници от ГЕРБ Георги Гергов получи контрол върху Пловдивския панаир.

Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени