Connect with us

Timeline

БОЕЦ с мощна атака по ПП: БЛАГОДАРЯ, Кириле! За това, че правата на гражданите не са ти грижа

Published

on

Председателят на БОЕЦ Георги Георгиев обвини Кирил Петков, че е обърнал гръб на гражданското движение и на гражданите. Георгиев е възмутен от поведението на Петков, който не пожелал да съдейства на „бойците“ да влязат в парламента, за да разгласят данни за схема за купуване на гласове с участието на зам.- председателя на ДПС Халил Летифов.

„Благодаря на Кирил Петков, че обърна гръб на БОЕЦ и гражданите“, написа той в профила си във Фейсбук.

„Кирил Петков реагира абсолютно неадекватно – заяви, че това не му е грижа, че БОЕЦ правим циркове и панаири и че си имал друга, по-важна работа“,  посочи председателят на БОЕЦ в поста си.

Ето какво гласи цялата публикация:

Advertisement

„БЛАГОДАРЯ на Kiril Petkov, че обърна гръб на БОЕЦ и гражданите!

Изгледайте видеото на страницата на БОЕЦ.

Днес с колеги имахме среща в парламента с групата на ПП-ДБ, за да им представим свидетели и данни за схема за купуване на гласове с участието лично на зам.- председателя на ДПС Халил Летифов. От три дни Luba Kulezich и БОЕЦ огласяваме тази информация и НИКОЙ не реагира!

И на влизане отново ми казаха, че за мен персонално има ЗАБРАНА за достъп до парламента! Реагирах и пред очите ми служителките се обадиха в кабинета на Росен Желязков и той ПОТВЪРДИ ЗАБРАНАТА! Реших да се обадя на депутатите в залата и да поискам реакция от тях. Звънях на поне 20 души от групата на ПП-ДБ. Само Андрей Гюров и Мишо Камбарев от ПП реагираха. Междувременно с групата на БОЕЦ отидохме пред входа на парламента и там се засякох с Кирил Петков, Хазарта, с Лорер и още няколко депутата от ПП-ДБ. Казах на Кирил какво се случва, че Росен Желязков продължава гаврата на Мултака с налагане на ЗАБРАНИ за неудобни граждани. Аз и бойците стоим като бездомни кучета пред парламента с доказателства за купуване на гласове в ръцете си, а те се крият вътре и гледат как наглите безчинстват! Кирил Петков реагира абсолютно неадекватно – заяви, че това не му е грижа, че БОЕЦ правим циркове и панаири и че си имал друга, по-важна работа… Повтори дословно думите на Вежди Рашидов!

БЛАГОДАРЯ, Кириле! За това, че правата на гражданите не са ти грижа, че данните за купуване на гласове от ДПС не те интересуват!

Advertisement

БЛАГОДАРЯ, Кириле, че се споразумя джентълменски с мутрите от ГЕРБ и че с твоя глас и гласовете на ПП-ДБ бе избран Росен Желязков, който се изгаври с мен и БОЕЦ днес! Това част от джентълменското ви споразумение ли беше? Ти, момче, нямаш идея какво правиш и оставяш Буда да ви прави на маймуни, а неговите мутри да се гаврят с гражданите. Виждам ви колко сте слаби и неспособни, БОЕЦ се опитваме да спасяваме каквото можем и да се борим с мафията вместо вас, ама вие си не искате. Ти днес обърна гръб на единствената подкрепа, която имаш – тази на гражданите. На Борисов обаче не обърна гръб. С него се срещаш, благодариш му и си прощавате. Но БОЕЦ не прощаваме!

Кириле, при следващото ви джентълменско споразумение с ГЕРБ може да се споразумеете направо да ЗАБРАНИТЕ БОЕЦ! Така няма да има кой да ви пречи на споразуменията и всички ще си отдъхнете щастливи и доволни заедно. Тогава Борисов ще ти благодари.

Мълчите и за купените избори. Защото сте вътре, нали? И не е важно вече, че мутрите откраднаха НАШИТЕ гласове? Но БОЕЦ не мълчим и ще ви натискаме до дупка! Няма да ви гледаме панаирите и цирковете, които ни играете с ГЕРБ. Дано осъзнаеш каква глупост направи днес.

Благодаря сериозно на Mihal Kambarev и Андрей Гюров от ПП, защото те единствени реагираха адекватно и след тяхна намеса влязох с колегите от БОЕЦ в парламента. И показахме на групата им данните за Летифов и схемите за купуване на гласове от ДПС. Благодаря и на Златина Петкова – репортер от Евроком, която единствена вътре отразяваше действията на БОЕЦ. Представихме на групата на ПП-ДБ и един от свидетелите. ДБ не ги коментирам защото НИКОЙ от техните депутати не реагира. Изпокриха се и гледаха отстрани. Няколкото от тях, с които разговаряхме измрънкаха нещо и се измъкнаха.

В парламента се сблъсках и с Пеевски и успях да му кажа в очите, че е криминален престъпник, че е убиец, че е корумпиран тип, санкциониран по Магнитски и позор за парламента. Не помня някой друг да му го е казвал това очи в очи. И Пеевски избяга. Видеото е на страницата на БОЕЦ. Дори и само за това си заслужаваше да вляза в парламента днес.

Advertisement

Ще продължим темата за откраднатите и купени избори. Въпреки наложеното медийно затъмнение от медиите на мафията и въпреки необяснимата незаинтересованост на Кирил Петков и ПП-ДБ. Или е обяснима?

БОЕЦ няма да допуснем ПП-ДБ да направят правителство с ГЕРБ или подчинено на ГЕРБ правителство на „малцинството“ от ПП-ДБ с подкрепата на ГЕРБ. Такова правителство ще е марионетка на ГЕРБ и за всяко решение, назначение, законодателна инициатива и реформа Кирил ще трябва да ходи да целува ръка на Борисов в Банкя. ГЕРБ и ДПС ни откраднаха гласовете, а ако ПП-ДБ се наведат на ГЕРБ по какъвто и да е начин, то те ще ни подменят вота. С какво ще са по-различни от наглите тогава?

Кириле, не аз и БОЕЦ, а вие с ГЕРБ правите циркове, така че приключвайте панаира и да отиваме на нови избори. Но преди това вкарайте предложението на БОЕЦ и направете бързо временна комисия в парламента за разследване на изборните измами и купуването на гласове, за да разобличим и спрем схемаджиите.

Битката продължава! Очаквайте следващите разкрития на БОЕЦ за Халил Летифов и ролята му в схемите за купуване на гласове – аудио записи, видеокадри, снимки и свидетелски показания.“

Advertisement
Advertisement

Намерете ни във Facebook

Най-четени